LA MILLOR EXPERIÈNCIA A PALMA

MOLTABARRA
BAR DE TAPES

Vine a gaudir de les millors tapes de Palma i converteix-lo en una experiència única.

VEURE LA CARTA
DIFERENTS PERSPECTIVES

Per plats comuns. Ens encanta filar encara més prim i fer propostes diferents per als plats que estem acostumats a veure. La creativitat i la barreja gastronòmica són essencials per a una experiència entretinguda durant el viatge per la nostra carta.

VIU UNA EXPERIÈNCIA

Una experiència que t’envolta en un ambient cosmopolita, plena de singularitats que capten l’atenció i desemboquen en una infinitat de converses que mantenir amb els teus amics, família i fins i tot desconeguts.

VARIETAT & CREATIVITAT

ELS MILLORS PINXOS

Disposem d’una gran varietat de pinxos i selecció de begudes. Ens encanta sorprendre els comensals mitjançant la barreja gastronòmica.

VEURE LA CARTA
UNA MICA SOBRE NOSALTRES

Moltabarra va néixer de la passió per viatjar de dos amics viatgers il·lusionats per crear un lloc on els viatgers arribats a l’illa, o de l’illa, poguessin compartir les seves vivències amb altres viatgers o amb locals apassionats per conèixer món, un lloc on programar els teus nous periples ….

CONEIX MÉS SOBRE NOSALTRES
BUSQUES TAULA?

RESERVA

ONLINE

Ara pots reservar directament a través del web de l’@moltabarra

RESERVA ONLINE

Els millors pinxos

Darrere de cada punxa hi ha un estudi, un concepte i un desenvolupament. El resultat és l’experiència que s’obté i es comparteix amb el món

temàtiques gastronòmiques

Vine a gaudir de les nostres diferents temàtiques segons el dia de la setmana. Et sorprendràs amb les nostres ofertes, plats i begudes

El teu esdeveniment

Si vols celebrar el que sigui, en Moltabarra tens al teu abast un espai per festejar amb els teus amigxs, companys, familiars o desconeguts..

PA AMB OLI

$13

Gaudeix de la tradicional Pa amb oli Mallorquí a Moltabarra.